Gjest hos Compedge - Whydentify Norge
1658
post-template-default,single,single-post,postid-1658,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Gjest hos Compedge

I Kelsey Ozuna’s podcast, er vår kollega Hans Petter gjest i denne episoden. Kelsey jobber i Compedge og har hatt besøk av en rekke fagpersoner innen Employer Branding. Hans Petter snakker blant annet om forskjellen mellom vanlig markedsføring og markedsføring overfor arbeidstakere, samt viktigheten av å tørre å ta en posisjon som får noen til å takke nei til en jobb. Om ingen hater deg, er det store sjanser for at ingen elsker deg heller.