Nye flinke folk! - Whydentify Norge
1817
post-template-default,single,single-post,postid-1817,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nye flinke folk!

Vi har gleden av å ønske Fredrik Bentzen og Gina Nyquist velkommen til Whydentifys kontor her i Oslo.

Fredrik Bentzen kommer fra stillingen som kundeansvarlig i MediaCom der han de siste årene har jobbet med bank- og finansbransjen, utdanningssektoren og varehandel, med særlig digitalt fokus. Tidligere har han jobbet med employer branding i DNV GL. Fredrik blir leder for vår avdeling for Talent Acquisition.

Gina Nyquist kommer fra stillingen som Media Planner i RED Media og skal jobbe i samme avdeling som Fredrik. Hun blir vår spydspiss innenfor sosiale medier, og er allerede dypt inni kampanjer på LinkedIn, Facebook, Instagram og Snapchat.