Kurs i employer branding! - Whydentify Norge
1840
post-template-default,single,single-post,postid-1840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kurs i employer branding!

Den 26. mars holder Christian Scheen i Skanska og vår kollega Hans Petter Stub et kurs i employer branding, i regi av HR Norge. Her får du gode doser både teori og praktisk erfaring.

Å tiltrekke og beholde de beste talentene blir stadig viktigere, men samtidig stadig vanskeligere. HR opererer ofte med et begrenset budsjett til employer branding, som skal prioriteres mellom karrieredager, kampanjer i sosiale medier og andre tiltak.
På dette kurset vil du lære hvordan du kan kick-starte en strategisk employer branding satsing i egen organisasjon, eller løfte det videre, med de ressursene du har tilgjengelig.

Meld deg på her.