Ny prosjektleder! - Whydentify Norge
1859
post-template-default,single,single-post,postid-1859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ny prosjektleder!

Vi har gleden av å ønske Sigrun Myhrvold velkommen til laget her hos oss. Hun kommer fra Dentsu Aegis hvor hun har opparbeidet seg svært verdifull kompetanse innen programmatisk annonsering. Vi har jobbet med faget i mange år allerede og blir nå enda sterkere på et virkemiddel som øker i omfang i våre kampanjer.

Stillingsannonser må formidles til riktig målgruppe, og programmatisk annonsering sikrer at vi når ut med bannerannonser til målgruppen uavhengig av hvilket nettsted de er på. Du når altså ingeniører like gjerne når de er på vg.no som når de er på tu.no. Det er målgruppen som er relevant, ikke nettstedet.