Arbeidslivet under Corona - Whydentify Norge
1924
post-template-default,single,single-post,postid-1924,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Arbeidslivet under Corona

Sammen med Dagens Næringsliv har vi utarbeidet en rapport om arbeidslivet under Corona. Blir medarbeidere mer eller mindre lojale i en krise som dette? Vil de i økende grad snuse på nye muligheter, eller trår de til for å redde virksomheten?

Det korte svaret er at det er en stor risiko forbundet med å ikke følge opp permitterte medarbeidere tett.

Svar fra 1800 medarbeidere får du om du fyller inn skjemaet under.

Ta kontakt om det er noe mer du lurer på.

hans.petter.stub@whydentify.no / 90 15 40 93

Fyll inn for å få tilsendt rapporten