Webinar om employer branding - Whydentify Norge
2026
post-template-default,single,single-post,postid-2026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Webinar om employer branding

Vår kollega Hans Petter Stub har vært gjest i et webinar hos Talentech. Opptak av det webinaret kan du se her.

I dette webinaret snakker Hans Petter både om hva employer branding er og hvorfor det er blitt viktigere i et kunnskapssamfunn som Norge. Når hoder er blitt en viktigere ressurs for virksomheters konkurransekraft har kampen om dem blitt hardere.

Tema er også hvordan employer branding og rekruttering henger sammen. Employer branding er til rekruttering er det markedsføring er til salg. Webinaret avsluttes med noen relevante forretningsmessige mål og KPIer for employer branding.