Podcast om rekruttering - Whydentify Norge
2081
post-template-default,single,single-post,postid-2081,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Podcast om rekruttering

Den nye podcasten Lappeteppe ble lansert nå nylig, og vår kollega Hans Petter er med i første episode. Du kan lese mer om hele prosjektet og dessuten finne lenker til Lappeteppe i denne artikkelen.

Tema for podcasten er det å søke jobb som kreatør i dagens marked. Samtidig som det er mange som ikke får drømmejobben er det paradoksalt nok også mange arbeidsgivere som sliter med å gjøre seg selv både synlig og attraktiv.