Gull og sølv i Magnet Awards! - Whydentify Norge
2088
post-template-default,single,single-post,postid-2088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Gull og sølv i Magnet Awards!

Under dagens utdeling av Magnet Awards vant vi i Whydentify gull sammen med Etteretningstjenesten i kategorien for årets kampanje overfor erfarne! Det var en kampanje der målet var å få tak i IT-sikkerhetseksperter; ingen enkel målgruppe å nå.

I tillegg vant vi sølv sammen med Bærum kommune i den gjeveste kategorien, nemlig årets helhetlige employer branding. Stor stas! For Bærum kommune har jobbet vært et langsiktig arbeid med å definere deres employer brand, som blant annet er tatt ut i bildekonseptet under og strofen bli med og sett spor. 

I tillegg til disse to medaljene fikk vi også ytterligere to jobber på shortlist, for hhv Coop i årets kampanje overfor studenter og MENY i årets kampanje overfor egne medarbeidere.