Vi har fått en ny kollega! - Whydentify Norge
2176
post-template-default,single,single-post,postid-2176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi har fått en ny kollega!

Tim Strøm-Pedersen er nyeste tilskudd til Whydentify-familien. Denne fine fyren kommer til oss fra Adway og har tidligere jobbet i Indeed, da i Irland. De siste fem årene har han viet sin karriere til recruitment marketing og talent acquisition, for kunder som Adecco, Academic Work, Tesla, Scandic Peab og Mesta.

Tim har jobbet mye med sammenhengen mellom kanalvalg, systemer, kandidatreisen og konvertering. Han er spesielt god på digitale kanaler, særlig sosiale medier.

– Jeg liker at det er system i ting, og blir utrolig glad når jeg har data til å underbygge råd til kunder, sier Tim.

I Whydentify kommer Tim til å jobbe både med employer branding og talent acquisition og har stillingen som head of sales.