Vi har blitt medlem av European Association of Employer Branding Agencies - Whydentify Norge
2211
post-template-default,single,single-post,postid-2211,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi har blitt medlem av European Association of Employer Branding Agencies

Whydentify har gleden og æren av å bli tatt opp i The European Association of Employer Branding Agencies. Denne foreningen samler det ledende byrået i en hvert av en rekke europeiske land, deriblant Belgia, Spania, Nederland og Russland. Formålet er å dele kunnskap, samarbeide på internasjonale prosjekter, lære av hverandre og dermed også bedre tjene våre kunder.

Du kan lese mer om foreningen og grave deg ned i cases på denne siden.