Vi har spilt inn film med Holte Consulting - Whydentify Norge
2404
post-template-default,single,single-post,postid-2404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi har spilt inn film med Holte Consulting

Holte Consulting har vi jobbet med i mange år, med blant annet utviklingen av deres medarbeiderløfte (EVP) og tilhørende budskap “En av få”. Nøkkelen til Holte Consulting sin suksess er å være nøye i utvelgelsen av medarbeidere.

På samme måte bør også kundene til Holte Consulting være nøye med hvilken prosjektleder de velger, enten de skal bygge, digitalisere eller forbedre arbeidsprosesser.

Nå har vi laget en rekke filmer for Holte Consulting, for å fremheve viktigheten av å være nøye. Og når du ikke trenger å være så nøye.

Produksjonen er sammen med Red Ant og den første filmen kan du se her.