Vi har fått en ny kollega! - Whydentify Norge
2482
post-template-default,single,single-post,postid-2482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi har fått en ny kollega!

Oda Sevaldsen er siste tilskudd i Whydentify-familien. Hun er for tiden student innen digital innholdsproduksjon på Høyskolen Kristiania, og skal jobbe deltid sammen med oss. Fra samme skole har hun en bachelor i kreativ markedskommunikasjon.

Oda vil jobbe mye med publisering av stillingsannonser i sosiale medier, men vi er ganske sikre på at hun også kommer til å få bryne seg på å skape godt innhold for våre kunder. Hun er blant annet mer enn en habil fotograf!