Webinar med HR Norge - Whydentify Norge
2850
post-template-default,single,single-post,postid-2850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Webinar med HR Norge

Hvordan skal du tiltrekke deg talenter når de fleste sitter stille i båten? Og hva skjer den dagen markedet begynner å bevege seg igjen; klarer du å holde på dine ansatte da?

Dette skal Sven Iversen i HR Norge og vår kollega Hans Petter snakket om i et Webinar den 8. september klokken 10:30 – 11:15.

Tall fra FINN har vist at det over en lengre periode har vært færre søkere per stilling enn normalt i mange bransjer. Det blir ikke bedre av at antall utlyste stillinger vokser. I juni i år ble det publisert 57 000 ledige stillinger, mot normalt 32 000. Kampen om talentene har kanskje aldri vært hardere – og det gjelder på tvers av en rekke bransjer.

Les mer og meld deg på her.