Video om employer branding - Whydentify Norge
2860
post-template-default,single,single-post,postid-2860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Video om employer branding

CVideo har laget en serie med videoer om ulike tema relevante for rekruttering og employer branding. Først ute er vår kollega Hans Petter.

I denne snutten lærer du litt om hva employer branding er, hvorfor det er viktig og hva du bør tenke på når du skal sikre deg bedre forutsetninger i kampen om talentene.

For mange virksomheter er mennesker med gode hender og kloke hoder den viktigste ressursen. Dermed må innsatsen i å tiltrekke seg, utvikle og beholde dem være høy. Visste du eksempelvis at både TINE og Equinor sier at deres viktigste ressurs er mennesker? Ikke verken melk eller olje og gass, men mennesker. Derfor legger de ned stor innsats i å få tak i og holde på folk.

Vil du gi din virksomhet bedre forutsetninger for å få tak i de beste folkene, er det bare å ta kontakt!