Ny SoMe-intern - Whydentify Norge
2919
post-template-default,single,single-post,postid-2919,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ny SoMe-intern

I vårt tiende år vokser vi til ti medarbeidere. Employer branding og talent acquisition er i vinden, merker vi. 

I fjor vår ansatte vi Oda som deltids SoMe-intern ved siden av studiene. Det gikk såpass bra at hun ble fast ansatt over sommeren. Erfaringen var såpass god at vi nå har tatt inn en ny intern, nemlig Renas Kehreman.

Renas skal jobbe deltid ved siden av studiene på Høyskolen Kristiania, der hun studerer reklame og merkekommunikasjon. Hun vil bistå våre kunder med rekrutteringskampanjer i sosiale medier. Vi er dessuten ganske sikre på at hun kommer til å utfordre oss på vår egen tilstedeværelse i ulike kanaler, siden hun har vært SoMe-ansvarlig hos tidligere arbeidsgivere.

At vi vokser til ti medarbeidere i vårt tiende år synes vi er stas. Det er også et signal om at bransjen vår vokser. Employer branding og talent acquisition er i vinden som aldri før, med en stadig hardere kamp om talentene.