Vi søker to nye digitale prosjektledere/ medierådgivere - Whydentify Norge
2965
post-template-default,single,single-post,postid-2965,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi søker to nye digitale prosjektledere/ medierådgivere

Har du lyst på en variert hverdag der du følger prosjekter fra definisjon av målgruppen til budskapet, utforming, mediestrategi, gjennomføring og analyse?

Vi vokser om dagen, takket være at ansatte er den viktigste og kanskje knappeste ressursen for mange virksomheter. Dessuten leverer vi gode resultater til kundene våre, som spenner fra DNB til Hydro, Bærum kommune og Manpower Group.

Har du lyst til å vite litt mer om oss og stillingene, er det bare å lese mer og søke her.

Vi gleder oss til å høre fra deg 🙂