Guts & grit hos Mentra - Whydentify Norge
3298
post-template-default,single,single-post,postid-3298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Guts & grit hos Mentra

Over en lengre periode har vi bistått Mentra med å definere seg selv som arbeidsgiver. Det har landet i begrepet guts & grit. 

Mentra er et selskap eid av SATS, som leverer trenings-speil. Ypperlig for de som ikke har tid til å dra ned til treningssenteret, men som ønsker veiledning gjennom øvelser fra PTer.

Gjennom intervjuer med ledelsen, workshops med ansatte, undersøkelser, betydelig kløing i hodet og noen syretester, kom vi frem til en beskrivelse av Mentra som arbeidsgiver og deres gryende, iboende kultur. Mentra har en interessant kombinasjon av å være en start-up samtidig som selskapet har solid backing. Det er ikke en gjeng med 25åringer i en garasje, men mer erfarne mennesker som har vært ute en vinternatt før. De vet med andre ord at det kreves hardt arbeid over tid for å lykkes, ikke bare en god ide. Så Mentra har gutsen som skal til, men også griten, eller standhaftigheten om du vil.

Du kan lese litt mer om denne kulturen på karrieresiden til Mentra.