Martin er vår nyeste kollega - Whydentify Norge
3394
post-template-default,single,single-post,postid-3394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Martin er vår nyeste kollega

Martin visste tidlig hva han skulle bli

Vår aller nyeste kollega er Martin Suarez, som har begynt i stillingen som prosjektleder i vår avdeling for talent acquisition. Han skal med andre ord bistå våre kunder med å få budskapet i stillingsannonser ut, og så definitivt også inn.

Martin er utdannet innen markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Det var neppe en tilfeldighet, da han også gikk medier og kommunikasjon på videregående. Her har vi å gjøre med en målrettet ung herremann, noe vi fikk et inntrykk av i intervjuprosessen.

På si er Martin typen som digger musikk, helt spesifikt elektronisk musikk. Ikke bare lytter han til den, han lager den også. Kan komme godt med i filmene vi lager for våre kunder.