Ikke fri på første date! - Whydentify Norge
1824
post-template-default,single,single-post,postid-1824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ikke fri på første date!

Tidligere i november holdt vår kollega Hans Petter et foredrag sammen med Gina Ihle Frogner i Bærum kommune, en av våre største kunder. Tittelen på foredraget var “Ikke fri på første date!”.

Poenget med innlegget var å gi visse kandidater en mulighet til å finne ut mer om deg som arbeidsgiver før du “tvinger frem” en søknad. Mange som jobber med rekruttering er til tider litt tidlig ute, de frir på første date, før de har kurtisert kandidaten.

For å finne en ny kreativ vri for Bærum kommune, ga vi kandidatene muligheten til å ha uformelle kaffesamtaler med direktørene – noe som resulterte i fire direkte ansettelser.

Det ble godt mottatt av søkerne og kandidatopplevelsen ble vurdert som veldig god. Det er også en gyllen anledning for å få frem litt mer om virksomhetens employer brand.

Vel verdt å tenke på for flere.