Om oss

Vi ble etablert i 2011 og har kontorer i Oslo og Stockholm. Våre første kunder var rekrutteringsbyråer som kom til oss når stillingene krevde mer enn bare search. Vi lærte derfor tidlig å finne frem til kostnadseffektive annonseringsløsninger for vanskelige målgrupper.

Med tiden har vi bygget opp vår kompetanse innen employer branding til å bli et av de ledende miljøene i landet. I dag jobber vi med store som små kunder i både privat og offentlig sektor.

Vi har vunnet en rekke priser i Magnet Awards, NM i employer branding. Per 2023 er vi mestvinnende byrå gjennom tidene med flere gull, sølv og bronse og dessuten vant vår kollega Hans Petter den første æresprisen som noen gang ble delt ut. Det er et bevis på at jobbene vi har hjulpet våre kunder med har hatt dokumentert effekt. Vi er som eneste skandinaviske byrå medlem av The European Association of Employer Branding Agencies.

I januar 2024 kjøpte vi oss inn i teknologileverandøren Frantz, som har den største og mest relevante samlingen av brukerdata i stillingsannonsering.

Bakgrunn fra media, reklame, HR og teknologi.

Folka våre

Vår samlede kompetanse spenner fra rekruttering til reklame, via medier og mennesker dessuten tekst, journalistikk og teknologi. Vi har et tverrfaglig miljø relevant for employer branding og annonsering av stillingsannonser.

Menneskene

Sigrun Myhrvold

Prosjektleder / Rådgiver
sigrun.myhrvold@whydentify.no +47 932 60 616

Nicolas Tidhammar

Managing Partner
nicolas.tidhammar@whydentify.no +47 452 35 215

Silje Fuglerud

Prosjektleder / Rådgiver
silje.k.fuglerud@whydentify.no +47 459 66 318

Oda Sevaldsen

Prosjektleder / Rådgiver
oda.sevaldsen@whydentify.no +47 988 53 802

Mikael Sundberg

Teamleder
mikael.sundberg@whydentify.no +47 978 71 954

Lise Fischaa

Strategisk rådgiver
lise.fischaa@whydentify.no +47 959 99 631

Gina Nyquist

Permisjon hos Hydro
gina.nyquist@whydentify.no +47 924 80 288

Elise Helgesen

Økonomimedarbeider
elise.helgesen@whydentify.no +47 954 01 979

Hans Petter Stub

Head of employer branding/Partner
hans.petter.stub@whydentify.no +47 901 54 093

Poppy

Leder for fluff og godbiter
arf.arf@whydentify.no +47 K9

Kulturminister

Hvert kvartal har vi en ny kulturminister, som sørger for at vi til enhver tid har det gøy, og gjerne blir utfordret i vår internkonkurranse Competify. Her fra alternativt julebord på Punk Royale, pepperkakedesign-konkurranse, papirflybattle og sanke-utfordringer.

Årlig tur

For å feire vår 10-årsjubileum dro vi på tur til Svalbard. Alle var enige om at det var en fin tur, såpass enige at vi besluttet å dra på tur hvert år. Siden har vi vært i både Hemsedal og Hafjell.

Vi i Whydentify er opptatt av bærekraft og miljø, og er stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårn. Hvert år rapporterer vi på våre prestasjoner. Du kan lese mer om hva vi har fått til her.