Mobiltilpasset kandidatreise - Whydentify Norge
1867
post-template-default,single,single-post,postid-1867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mobiltilpasset kandidatreise

I denne korte snuttet tar vi opp temaet rundt mobiltilpasset kandidatreise. Våre tall viser at stillingskampanjer har 80 % trafikk fra mobile enheter, og da er det vesentlig å legge opp til en prosess som er skreddersydd for disse kandidatene. Det betyr i praksis to ting:

  1. Sørg for at alt av tekst, bilder og video er responsivt
  2. Sørg for at stegene i prosessen er enkle å gjennomføre med mobilen

Det siste poenget betyr at du kanskje bør vurdere å kutte ut søknadsbrevet. Se videoen for å høre hvorfor.