Å møte kandidater fysisk på et event kan ha stor verdi

Mange er enige om at det er lite som slår å møte kandidater ansikt til ansikt, som for eksempel på en karrieredag eller annet event. I forbindelse med en rekrutteringskampanje for Mattilsynet i 2022 bisto vi også med deres stand på Veterinærdagene på Lillehammer.

Nøkkelen var å skape oppmerksomhet i en jungel av andre budskap, fortelle potensielle veterinærer om de ledige stillingene og gjøre det enkelt for dem å flagge sin interesse.

Vi fant ideen gjennom samtaler med Mattilsynet, der flere av dem nevnte at de var på jakt etter nye koster. Det satte oss på sporet av ideen å etterlyse Pia Sava. Hun ble etterlyst gjennom en flyer på samtlige stoler i konferansehallen, alle fikk en SMS med etterlysningen, vi satte ut piasava-koster i lokalet med informasjon om å komme til standen til Mattilsynet og det ble laget en radiospot som også etterlyste henne.

Vel fremme på standen kunne kandidatene registrere seg enkelt med mobilen for å motta mer informasjon om Mattilsynet og de ledige stillingene. Kandidatene trengte ikke laste opp noen dokumenter eller søke – bare vise interesse. Det senket både den mentale og fysiske terskelen. Hele 76 veterinærer meldte sin interesse i løpet av de to dagene konferansen varte!

Mattilsynet vant kåringen av årets stand.

En av tre filmer som rullet og gikk på standen til Mattilsynet

Ta en prat?

Er du nysgjerrig på hvem vi er, hva vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg?
Kanskje vil du bare ta en uformell prat over en kaffe? Du er velkommen til å ta kontakt. Send oss en melding, så hører du fra oss.