God kandidatopplevelse er vesentlig for å få flest mulig søkere. Det betyr at søknadsprosessen må være mobilvennlig. 

Inntil 80 % trafikken på nettet er via mobile enheter – også på utvalgte stillingsannonser. Men hvor lett er det å søke med mobilen? Ofte svært vanskelig. Det er for mange krav til å legge inn informasjon og laste opp dokumenter man ikke har tilgang til via mobilen.

I forbindelse med Mattilsynets stand på Veterinærdagene på Lillehammer i 2022, ønsket vi å få tak i veterinærer som var interessert i en jobb i Mattilsynet. De færreste har tilgang til en laptop på en konferanse, og har dessuten ikke tid til å sende inn en søknad. Vi valgte derfor en enklere løsning der man kun trengte å fylle inn enkel kontaktinfo.

Deretter trengte man bare å signalisere at man var interessert – ikke søke. Dermed senket vi ikke bare den fysiske terskelen, men også den psykologiske.

Resultatet var 76 interesserte kandidater Mattilsynet kunne følge opp med mer informasjon om aktuelle stillinger etter to dager på stand.

Ta en prat?

Er du nysgjerrig på hvem vi er, hva vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg?
Kanskje vil du bare ta en uformell prat over en kaffe? Du er velkommen til å ta kontakt. Send oss en melding, så hører du fra oss.