Vi søker noe i nærheten av potetgull (også kalt prosjektkoordinator)

15. mai Nyheter

Ja, en overskrift som på ingen måte er normal krever en forklaring, og én forklaring er at vi på ingen måte er normale vi heller. Poenget med potet er at du i denne rollen vil få bryne deg på en rekke ulike oppgaver. Du vil jobbe med en hel del forskjellig mens du finner ut av hva du er virkelig god på, hva du synes er aller mest gøy. Og så håper vi du er god som gull da. Så skader det ikke om du er litt sprø, liker å tenke nytt.

I denne jobben vil du bistå våre kunder med kampanjer for ledige stillinger. Du skal først og fremst jobbe for at stillingsannonsen når ut, men kanskje også noe med at budskapet i annonsen når inn. Virkemidler vi bruker for å skape oppmerksomhet er alt fra filmer til native-artikler, banner-annonser og podcast-episoder. Dermed bruker vi også et bredt spekter av kanaler for å annonsere i.

Med på laget får du noen av de mest erfarne og kompetente kollegene i bransjen, de beste teknologiske løsningene på markedet (vi eier 44 % av Frantz) og et stort spenn av kunder. Den ene dagen kan du hjelpe noen med å finne frem til en nyutdannet sykepleier til et sykehus i Hammerfest, den neste dagen en erfaren økonomimedarbeider til et skipsverft på Vestlandet.

Arbeidsoppgaver
Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være som følger:

 • Ta i mot bestillinger fra kunder og ved behov føre dialog med dem om oppdraget, primært på e-post men også telefon
 • Bistå rådgiverne med stort og smått
 • Publisere kampanjer i SoMe og andre annonseplattformer
 • Grafisk produksjon basert på maler, tilpasninger av logo og bilder
 • Følge opp og justere kampanjer basert på løpende statistikk og analyse
 • Administrasjon av oppdraget, med rapportering og fakturering

Vi du vite mer om oss og stillingen. Her kan du lytte til en podcast med våre kolleger Lise og Hans Petter.

Stillingspodkasten · Podcast for ledig stilling som prosjektkoordinator i Whydentify

Din bakgrunn og personlighet
For å lykkes og trives i denne jobben er det en fordel om du kjenner deg igjen i noe av følgende:

 • Utdanning på minimum bachelor-nivå, gjerne innen enten markedsføring, kommunikasjon eller media
 • Du liker å ha en hel del baller i luften samtidig, der du både kan skrive en tekst til sosiale medier for én kampanje, publisere en annen i Meta Business Manager og sjekke statistikken på en tredje – alt innenfor samme time
 • Liker å lære nye ting, både om teknologi, kommunikasjon og mennesker
 • Synes at det er vel så gøy å markedsføre stillinger som sjampo

Vi tilbyr
I denne jobben får du følgende:

 • God opplæring fra noen av de flinkeste i bransjen
 • Stor variasjon og mulighet til å lære deg hva du synes er mest spennende å jobbe med
 • Lønn på rundt NOK 450 000
 • Pensjonsordning på 5 % i tillegg til helseforsikring
 • En egen kulturminister som sørger for at vi koser oss rett som det er. Når sant skal sies påføres vi også litt smerte nå og da gjennom Competify. Mest smertefulle tap for så vidt, men også noen smertefulle øvelser nå og da.
 • Kontor på Jernbanetorget – mer sentralt får du det ikke

 

Om oss
Dersom du ikke har hørt om oss blir vi ikke sykt overrasket, men litt lei oss. Men det er i så fall «our bad». Vi er nok flinkere til å få våre kunder til å skinne enn oss selv. Whydentify er Norges ledende byrå innen employer branding, med kunder som TINE, DNB, Bærum kommune, Hydro og Helse Nord. Vi har en hel haug med premier i Magnet Awards, NM i employer branding.

Vi ble etablert i 2011 og teller i dag 9 medarbeidere. Hos oss finner du blant annet en prisvinnende snowboarder, en som har spilt i eliteserien for Vålerenga (ikke i fotball…), en tidligere norgesmester i hest, to som synger i kor (#nerd) og en firebarnsfar vi ikke skjønner hvordan får hverdagen til å gå opp. Vi har bakgrunn fra media, reklame, rekruttering og teknologi.

Søknadsprosessen
Vi har ingen stor tro på lange og omfattende søknadsprosesser. I første omgang vil vi heller at du fyller inn skjemaet under, med navn, e-post og mobil, lenke til LinkedIn-profilen din og et kort svar på hvorfor du søker deg til oss. Vi behandler søknader fortløpende, så…you snooze, you loose.

Søknad som prosjektkoordinator

Søknad som prosjektkoordinator

Aktiviteter kulturministeren finner på