Tjenester - Whydentify Norge
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi er spesialister innen HR-kommunikasjon og employer branding.

Det viktigste vi hjelper våre kunder med er å finne et særegent budskap. Det må være attraktivt, men kun for dem du ønsker å tiltrekke deg. For poenget er jo å ikke å få så mange søkere som mulig, men riktig søkere med god kvalitet. Ta kontakt om du ønsker bistand til kortsiktig rekruttering, langsiktig “employer branding” og øvrig HR-kommunikasjon overfor eksisterende og potensielle medarbeidere.

ET SÆREGENT BUDSKAP0%
Å VÆRE ATTRAKTIV0%
Å FÅ MANGE SØKERE0%
Å FÅ RIKTIGE SØKERE0%
2011

Året vi startet

8

Antall ansatte

1500

Antall oppdrag i året

10000

Antall stillinger formidlet

Talent acquisition

Med gode budskap i annonsene og treffsikre kanaler og tiltak, gjennomfører vi effektive stillingskampanjer.

Dersom du ikke får gode nok søkere ved å bare legge ut annonsen din på Finn.no men samtidig mener det neppe er nødvendig å bruke hundretusener på en hodejeger, er våre tjenester innen stillingsannonsering midt i blinken.

 

Vi bistår deg både med utviklingen av et budskap som vil fenge målgruppen og produserer innhold i form av blant annet filmer til sosiale medier, bannerannonser, innholdsartikler og karrieresider. Deretter finner vi frem til de kanalene og tiltakene som når målgruppen mest effektivt. Vi bruker erfaringen fra tusenvis av tidligere kampanjer sammen med fersk data fra markedet for å finne den beste miksen av kanaler. Vi overvåker dessuten kampanjen underveis, for å bruke budsjettet ditt best mulig.

 

Våre oppdragsgivere inkluderer Hydro, DNB, Universitetet i Oslo, Bærum kommune, Manpower Group og Visindi.

Employer branding

Vi finner frem til kjernen av det som gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver.

Et sterkt employer brand, som gir både nåværende og potensielle ansatte et godt svar på hvorfor de skal velge nettopp deg, er avgjørende for å sikre at du står så sterkt som mulig i kampen om de beste hodene.

 

Vi hjelper deg med å spisse ditt budskap, slik at du tydeliggjør det som gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver, skiller deg ut fra dine konkurrenter, formidler et troverdig budskap som dessuten er holdbart over tid.

 

Våre konsulenter er de mest erfarne i landet knyttet til employer branding, og har jobbet for store kunder som Equinor, Sopra Steria, Elkjøp og Bærum kommune, samt mindre kunder som RSM og Holte Consulting.