Tjenester - Whydentify Norge
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vi er spesialister innen HR-kommunikasjon og employer branding.

Det viktigste vi hjelper våre kunder med er å finne et særegent budskap. Det må være attraktivt, men kun for dem du ønsker å tiltrekke deg. For poenget er jo å ikke å få så mange søkere som mulig, men riktig søkere med god kvalitet. Ta kontakt om du ønsker bistand til kortsiktig rekruttering, langsiktig “employer branding” og øvrig HR-kommunikasjon overfor eksisterende og potensielle medarbeidere.

ET SÆREGENT BUDSKAP0%
Å VÆRE ATTRAKTIV0%
Å FÅ MANGE SØKERE0%
Å FÅ RIKTIGE SØKERE0%
2011

Året vi startet

10

Antall ansatte

1500

Antall oppdrag i året

10000

Antall stillinger formidlet

Talent acquisition

Med gode budskap i annonsene og treffsikre kanaler og tiltak, gjennomfører vi effektive stillingskampanjer.

Blir det litt mye copy/paste av gamle stillingsannonser? Usikker på om Facebook eller lokalavisen er best? Vi bistår deg både med utviklingen av et budskap som vil fenge målgruppen, samt finner frem til de kanalene og tiltakene som når den best. Basert på resultater, justerer vi så både budskap og kanaler underveis i kampanjen.

Employer branding

Vi finner frem til kjernen av det som gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver.

Skal du få det beste ut av dine eksisterende medarbeidere og tiltrekke deg gode og riktige kandidater, er det viktig å gi et svar på hvorfor man skal velge å jobbe for nettopp deg. Vi bistår med å finne, forankre og formidle ditt employer brand.